Кам’янський театр імені Лесі Українки готується до закриття театрального сезону

29 липня Кам’янський театр імені Лесі Українки показом на Основній сцені оновленої вистави «Летюча миша» завершує 43-й театральний сезон.

Незважаючи на складні умови воєнного часу, наш театр на протязі минулого року радував дорослих і маленьких глядачів концертними програмами, казками і виставами найрізноманітніших жанрів. Достатньо зазначити, що у цьому театральному сезоні театр порадував мешканців міста і його гостей такими оригінальними жанрами як мюзикл, театральна провокація, комедія з елементами смутку, карикатурна комедія і навіть авантюрна комедія. Багато казок було зіграно у театрі і для  наймолодших глядачів. А справжнім подарунком для театралів Кам’янського стала і прем’єра детектива «Мишоловка. Вбивство на Калвер-Стріт» за легендарною п’єсою королеви детектива Агати Крісті у постановці головного режисеру театру, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Анатолійовича Чулкова, який, до речі, досить високо оцінює цей сезон.

– Можу сказати, що цей театральний сезон вийшов дуже вдалим: і за обраним репертуаром насамперед і з огляду на успіх у глядачів, тому що кожна вистава з цього репертуару тією чи іншою мірою мала успіх у глядацької аудиторії, – підкреслює Сергій Анатолійович Чулков. – У нас цього сезону було сім прем’єр вечірніх вистав,а ще прем’єри трьох концертних програм та двох нових казок. Були й акторські відкриття. До нашого театру цього сезону прийшли кілька молодих акторів, які одразу ж органічно влилися до колективу та були задіяні у багатьох виставах. Уся трупа була максимально зайнята протягом усього сезону. А головне, що на виставах були глядачі, попри наш складний час. Тому я однозначно вважаю цей сезон вдалим для театру. Ну і не варто забувати, що ми багато виїжджали на гастролі цього сезону: Верхньодніпровськ, Дніпро і навіть Польща. І скрізь мали успіх, скрізь нас сприймали захоплено.

блез

Перед закриттям сезону у липні у театрі обіцяють порадувати кам’янчан ще двома прем’єрами: 14-го і 15-го липня дорослі глядачі зможуть подивитись на Основній сцені комедію «БЛЕЗ», а діти 15-го липня на Новій сцені театру стануть свідками незвичайних пригод лісових звірів у казці «Лисиця, що впала з неба».

А закривати сезон у театрі планують 29 липня оновленою виставою «Летюча миша», в якій роль Генріха фон Айзенштайна зіграє актор Руслан Таран, а його дружину Розалінду – заслужена артистка України Світлана Сушко. Початок вистави о 17:00.

миша

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *