У Дніпрі чоловік на смерть забив молотком знайомого

Поліцейські Дніпра затримали підозрюваного у жорстокому побитті 46-річного містянина. Під час конфлікту підозрюваний вдарив потерпілого молотком по голові. Від отриманої травми чоловік помер. 

7 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків по вулиці Доблесній у Новокодацькому районі Дніпра виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці зʼясували, що 5 липня між двома чоловіками виникла сварка, під час якої 48-річний підозрюваний завдав власнику будинку смертельну травму молотком.

Працівники кримінальної поліції відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції затримали 48-річного нападника. На місці події правоохоронці вилучили знаряддя злочину – молоток. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. За злочин чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *