Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 12-15 липня

12 липня, 18:00 (Нова сцена) – Надія Птушкіна «ЧОЛОВІК ДО СВЯТА», лірична комедія на 2 дії

Неймовірна історія трапилася зі скромною бібліотекаркою Тетяною. Їй вже «стукнуло» п’ятдесят, вона незаміжня, а особисте життя зосередилось на самовідданому догляданні старенької хворої матері. Змирившись із невеселими перспективами, Тетяна намагається хоча б порадувати і втішити матусю, вигадуючи історії про свої неіснуючі романи з чоловіками.
Аж тут втручається Його Величність Випадок! Помилковий дзвінок у двері все перевертає в одноманітному розміреному житті двох жінок, а ще – починає відлік нового часу для респектабельного бізнесмена Ігоря і продавчині овочевого магазину Діни.
У виставі безліч кумедних ситуацій, дотепних жартів і добродушної іронії, а зворушливі стосунки героїв створюють у глядацькій залі атмосферу любові та сімейного затишку.

13 липня, 18:00 (Камерна зала Нової сцени) – «УКРАЇНСЬКА РАПСОДІЯ», концерт розширеного складу камерного оркестру під керуванням зас. артиста України О. Володіна
Ви зможете насолодитись музикальними шедеврами найвідоміших українських композиторів і дізнатись багато цікавих та маловідомих фактів з їх життя. Кожен із творів, які ви почуєте – унікальний та неповторний і про кожен з них та про деякі подробиці біографій їхніх авторів повідають ведучі цього унікального вечора Владислав Ісаченко та Євгенія Футинець.
В програмі – духовна музика митців ХVIII століття Дмитра Бортнянського і Максима Березовського, твори засновника української національної музики Миколи Лисенка, популярні композиції Рейнгольда Глієра, Мирослава Скорика, Ігоря Шамо, Платона Майбороди.

14 липня, 18:00 (Основна сцена) – ПРЕМ’ЄРА! Клод Маньє «БЛЕЗ», авантюрна комедія
Блез д’Амбріє, талановитий, але бідний художник аристократичного походження, мимоволі  опиняється в круговороті подій, з якого все складніше і складніше вибратися. А починається все з того, що його подруга-манекенниця, коханка одного бізнесмена, пропонує художнику одружитися з дочкою цього багатія – дівчині потрібне гучне прізвище, а художнику – гроші її батька… Але в хід історії втручаються різні обставини, як воно завжди і буває в комедії положень. А головною «обставиною» стала наївна (але дуже активна!) юна провінціалка Марі, яку бюро з найму прислало до орендованої Блезом квартири замість солідного метрдотеля-чоловіка. Саме вона, жаліслива, безкорислива, віддана своєму бідняку-хозяїну, з чарівною безпосередністю постійно псує Блезу «гру»… Однак з усіх перипетій і непорозумінь, він тим не менш виходить переможцем, як і належить привабливому і щасливому герою.

15 липня, 11:00 (Нова сцена) – ПРЕМ’ЄРА! Неля Шейко-Медведєва «ЛИСИЦЯ, ЩО ВПАЛА З НЕБА», казка
Казка про простодушного, довірливого Вовка, та хитру, злодійкувату Лисицю. Вовк в цій казці не зовсім такий, як ми звикли собі уявляти. Живе по-чесному, нічого лихого не робить. Його навіть старостою обрали лісові мешканці!  Аж ось до лісової громади просто з неба…  впала Лисиця. Хитра пройдисвітка  шляхом обмов, підкупу і шантажу дуже швидко зуміла внести розбрат серед  друзів.  Та як не хитруй, як не обманюй, а правда рано чи пізно відкриється.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *