Рецепт дня: філе тріски у клярі

Для приготування цієї страви нам знадобиться свіжа тріска. Рибне філе добре тим, що в ньому немає кісток, тому це один із ідеальних способів його приготування у клярі.

Завдяки кляру в процесі обсмажування на сковороді на рибі утворюється золотиста хрумка скоринка, яка робить страву апетитною та смачною.

Складники

  • філе тріски – 600 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • крохмаль – 1 ст л.;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;
  • паприка мелена солодка – 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • олія для смаження.

Приготування

Філе тріски наріжте порційними шматочками.

Кожен шматочок філе тріски вмочуйте в кляр і одразу викладайте на сковороду, розігріту з невеликою кількістю олії. Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки по три-чотири хвилини з кожного боку.

Перекладіть шматочки філе на блюдо. Подавайте зі свіжими овочами чи відвареною картоплею.

Поради

Якщо кляр стікає з риби, і на сковороді утворюється млинець, додайте більше борошна.

Крохмаль використовуйте будь-який.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *