У Дніпрі чоловіки видурили в працівників АЗС понад 50 тонн пального

У Дніпрі шестеро військовослужбовців та четверо цивільних громадян підробляли листи від імені керівництва однієї із військових частин. У них вони просили представників АЗС надати пальне для начебто виконання бойових завдань підрозділами ЗСУ. Не підозрюючи обману, за 4 місяці їм надали 50 тонн бензину та дизельного пального. 

Загальна вартість майна, яке привласнили підозрювані, становить 2,5 мільйонів гривень. Про це пише Інформатор з посилання на публікацію ДБР .

Надане пальне ділки перепродавали на території Дніпропетровської області. Учасникам групи повідомили про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах, та використанні завідомо підробленого документа (частина 3 стаття 28, частина 4 стаття 358, частина 4 статті 190 ККУ).

У фігурантів вилучили чорнові записи, підроблені штампи та печатки військової частини. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Наразі досудове розслідування триває. Вирішується питанням щодо обрання запобіжних заходів членам групи. Також встановлюються повне коло причетних до злочину осіб.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *