У Кам’янському спіймали наркоділка з Петриківки

Дніпровський райсуд судитиме мешканця Петриківки, який збував метадон шляхом закладок у Кам’янському. Про це повідомили у Кам’янській окружній прокуратурі.

Так, раніше судимий чоловік через Telegram-канал домовився з невідомою особою щодо розповсюдження наркотичного засобу на території Кам’янського. Згідно з домовленістю, чоловік отримував метадон, розкладав у вибраних ним схованках, фотографував місцезнаходження відповідних схованок та направляв повідомлення із зазначенням геолокації  замовнику, який безпосередньо координував наркозалежних споживачів. За розкладання наркотичного засобу «закладник» отримував винагороду.

Під час проведення обшуку автомобіля у наркоділка вилучено 150 сліп-пакетів з наркотичним засобом.

За процесуального керівництва прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу, обіг якого обмежено, вчинений за попередньою змовою групою осіб) відносно чоловіка.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. У разі визнання винним, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі  строком від 6 до 10 років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *