У Кам‘янському проведуть спортивно-масовий захід «Спорт за Перемогу»

22 липня у Кам’янському, на території міського пляжу (Дніпробуд), відбудеться спортивно-масовий захід за підтримки міського голови Андрія Білоусова під гаслом «Спорт за Перемогу».

Про це повідомляє спортивний сайт kamyanske.com.ua.

В його рамках проведуть змагання з трьох різних дисциплін:

 – акватлон серед професіоналів у вікових категоріях: до 14 років, 14-18 років та 18+ років, а також усіх бажаючих мешканців міста;

 – пляжний волейбол серед жіночих команд ДЮСШ №2;

– двоборство (підтягування на турніках та віджимання на брусах серед аматорів у категоріях: до 18 років, 18-35 років, 35-50 років, 50+ років).

 Організаторами події є Управління молоді та спорту, «Спорт для всіх» та ГО «Бджола».

 12 липня пройшла робоча нарада під головуванням начальника Управління молоді та спорту Едуарда Коряка, з питань підготовки майбутніх змагань. На зібранні були присутні представники влади та очільники спортивних федерацій.

 – Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до цього заходу, адже тут кожен зможе випробувати свої сили. Будемо разом підтримувати один одного в ці важкі для нашої країни часи та прагнути до спільної перемоги, – сказав Дмитро Краєвський, чемпіон світу з плавання.

 Крім того, Тетяна Борис, президент громадської організації «Федерація Волейболу Кам’янського», зазначила, що на ігровому майданчику зійдуться команди, які є переможницями міських та обласних турнірів. Це створить унікальну можливість для глядачів насолодитися захоплюючими поєдинками та побачити найкращих волейболісток у дії.

 Програма проведення спортивного-масового заходу:

– реєстрації учасників – 9:00-10:00,

– урочисте відкриття – 10:00.

 За результатами турніру також визначать переможців та призерів, які отримають нагороди від міського голови Андрія Білоусова та ГО «Бджола».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *