На Каметсталі чекають на високе начальство

Про це повідомили джерела на комбінаті.

Напередодні святкування Дня Металурга України на Каметсталь сьогодні планується прибуття генерального директора групи Метінвест Юрія Риженкова. У програмі перебування Риженкова – участь у урочистих зборах колективу в інженерному корпусі, а також вручення «Золотих зірок Метінвесту» кращим працівникам підприємства. Подробиці візиту не розголошуються.

Нагадаємо, що Метінвест фактично з 2017 року є власником комбінату, хоча офіційно купівля відбулась лише кілька років тому. За цей час було проведено об’єднання металургійного комбінату з коксохімічним заводом (колишнім ДКХЗ), також нові господарі перейменували підприємство – замість Дніпровського меткомбінату (ДМК) комбінат отримав назву Каметсталь, хоча у народі досі живе назва ДМК. Також Метінвест «з молотка» розпродав об’єкти соціально-культурної сфери колишнього ДМК – палац культури Металургів, спортклуб «Дніпровець», профілакторій та дитячий табір «Лісова казка» (раніш – «Дзержинець») у Царичанському районі. На жаль, пішли в історію також численні турбази та база відпочинку «Металург» у Старому Селі на річці Оріль.

Звісно, на сьогоднішніх торжествах про це згадувати не будуть. Бо зараз не до цього – йде війна, і комбінату потрібно виживати. Бо це, ще раз підкреслимо, головне підприємство Кам’янського, від успішної роботи якого залежить нормальне життя всього міста.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *