У Дніпрі продають кондитерську фабрику “АВК”

У Дніпрі виставили на продаж частину нерухомості кондитерської компанії “АВК”. Причина – непогашений банківський кредит.  Аукціон з визначенням покупця має відбутися 31 липня. Щоб взяти в ньому участь, потрібно буде сплатити гарантійний внесок у 4 мільйони 132 тисячі 759 гривень. Його повернуть тим, хто не виграв, а переможцю ці гроші врахують в частину кінцевої суми.

Стартова вартість майна складає 82 мільйони 655 тисяч 197 гривень. В ході торгів вона може зрости. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Гроші.

Фабрика знаходиться в Індустріальному районі. Об’єкт поділяється на декілька частин. Це адміністративно-побутовий комплекс, ґанки з навісами, головний корпус, естакади з навісом і ґанком, холодильно-компресорна будівля, приміщення підготовчого відділення, тимчасовий сарай, вагова, склад, градирня, масложироуловлювач. Земельна ділянка під будівлями не продається, вона знаходиться у праві користування підприємства та належить місту.

Будівля належить ПрАТ “Кондитерська компанія “АВК” м. Дніпро”. За даними YouControl, ця компанія не отримувала виторг у 2021-2022 роках. Але бізнес “АВК” складається з декількох підприємств, тож корпорація продовжує працювати. У 2020 році майно АВК вже виставляли на продаж за 97,2 мільйона гривень. Тоді боржник та кредитор дійшли згоди, тому торги скасували.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *