У Кам’янському відбудеться бойовий марафон з карате

У Кам’янському, 29 липня 2023 року (субота), за ініціативою федерації кіокушин-кан карате проводиться бойовий марафон. Цей захід відбувається на честь дня народження великого майстра та творця кіокушин карате – Масутацу Оями (27 липня 1923 року).
Бойовий марафон – спортивно-масовий захід, який принципово відрізняється від змагань тим, що в ньому немає переможців та призерів. Завдання учасників марафону полягає в тому, щоб пройти встановлену кількість боїв з супротивниками, що постійно змінюються. Кожна категорія спортсменів має свою кількість поєдинків, у віці 6-8 років – 10 боїв, 9-11 років – 15 боїв, 12-15 років – 20 боїв. Після закінчення марафону кожен учасник отримує пам’ятний диплом та медаль.
Учасники бойового марафону ведуть свої поєдинки за правилами змагань кіокушин-кан карате. Усі учасники марафону виступають в індивідуальному захисному спорядженні для кіокушин карате (захист на ноги/руки, бандаж на груди для дівчат, паховий захист для хлопчиків, шолом). Організатори готові надати додаткове захисне спорядження для тих, хто не має індивідуального. Контроль за дотриманням техніки безпеки та правил ведення поєдинків здійснюється командою асистентів, секундантами та медичним персоналом.
Бойовий марафон пам’яті М.Оями проводиться у відкритому форматі, в ньому можуть брати участь представники різних версій кіокушин карате Дніпропетровської області. Попередні заявки на участь необхідно подавати до 22.00 24 липня (понеділок) на адресу [email protected] та [email protected].
З умовами участі у бойовому марафоні можна ознайомитись у відповідальних тренерів Кам’янської федерації, на сайті федерації – www.kyokushinkan.dp.ua у телеграм каналі – https://t.me/karatedndz .

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *