Галь Гадот розповість справжню історію Клеопатри у новому однойменному фільмі

Знаменита актриса Галь Гадот, відома за фільмами “Чудо-жінка”, висловила сподівання, що її новий фільм “Клеопатра” проллє світло на справжню історію єгипетської цариці.

В інтерв’ю Vogue вона заявила, що хоче розповісти історію Клеопатри, відновити справедливість по відношенню до цього персонажа та її спадщини, прославити її та змінити уявлення про те, що Клеопатра була просто спокусницею. Гадот також зазначила, що її позиція на ролі Клеопатри не є “оббіленням”, оскільки Клеопатра була македонкою.

Гадот вже підписала контракт на участь у фільмі ще у 2020 році, коли режисером “Диво-жінки” була Петті Дженкінс. Проте пізніше Дженкінс відмовилася від участі у проекті. Гадот сподівається пролити більше світла на досягнення Клеопатри як лідера. Вона також наголосила, що це ідеальний приклад історії, яку вона хотіла розповісти, тому що виросла на багатьох історіях про Клеопатру.

Хоча Гадот з нетерпінням чекає на свою роль, вона також потрапила під вогонь критики за свій вибір. Вона захистила свою позицію та заявила, що вони шукали македонську актрису, але не знайшли відповідної.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *