У Кам’янському «накрили» кол-центр

Про це повідомили нам поінформовані джерела.
Це відбулося сьогодні в першій половині дня в одній з офісних будівель, розташованих по проспекту Аношкіна. «Операція-ліквідація» проходила за всіма законами жанру – озброєні спецпризначенці з відеокамерами, виламані двері, затримання всіх, хто знаходився в приміщенні. Є інформація, що тут працювала група молодих людей як чоловічої, так і жіночої статі, які телефонували громадянам під виглядом працівників банків, фінансових установ і таке інше та видурювали у них гроші. Подробиць «ліквідації» поки що немає, чекаємо офіційних повідомлень від правоохоронних органів.
Нагадаємо, що кілька днів тому громадська організація «Антикорупційна правозахисна рада» заявила про те, що саме Дніпро та Кам’янське є справжнім центром цього незаконного бізнесу в Україні і що зараз поліція активно «відпрацьовує» наш регіон. При цьому шахраї активно вербують на роботу молодь, обіцяючи високі зарплатні. «Обробляють» такі кол-центри здебільшого російськомовні регіони України. Десь з місяць тому на всю Україну поширилося відео, як боси цього бізнесу щось святкували у Дніпрі – дороге шампанське, басейн, напівоголені красуні та інші атрибути «красивого життя». Ось вже довгий час ходять чутки, що такий бізнес діє «під кришою» деяких високопосадовців Національної поліції, але ніяких доказів цієї версії поки що оприлюднено не було.
До речі, вже через кілька днів у Дніпрі відбудеться засідання спеціальної слідчої комісії Верховної Ради України, яка займається кол-центрами. На це засідання вирішив прибути екс-начальник Кам’янського райуправління поліції Сергій Лукашов, якого було звільнено з посади десь з рік тому. Лукашов обіцяв надати факти про причетність деяких поліціянтів до цього шахрайства. Якщо він дійсно прибуде і розповість щось цікаве, на Дніпропетровщині може вибухнути черговий корупційний скандал. Так що трохи почекаємо…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *