В Кам’янському відбувся благодійний концерт – фото

21 липня в приміщенні центру позашкільної роботи та дитячої творчості відбувся благодійний концерт «Світло переможе» за участю творчих колективів міста та артистів театру ім. Лесі Українки.
Концерт був організований з метою зборів коштів на потреби 25-ї бригади ДШВ.
«25 бригада ДШВ і всі Збройні Сили України зараз стримують одного з найлютіших ворогів в історії! Задля того, щоб хлопці робили це ще влучніше та ще ефективніше, ми збираємо кошти на придбання дрону DJL Mavic 3 та акумуляторів для нього. Якщо ви думаєте «Що мої 5 гривень нічого не вирішують» це хибно, саме ваші 5 гривень наближають нас до мети!», – зазначають організатори цього благодійного заходу.

концерт 1
Незважаючи на те, що початок концерту вимушено був затриманий на 40 хвилин через повітряну тривогу, він пройшов з великим успіхом, про що свідчить реакція присутніх і емоційний підйом який відчули як гості цього заходу, так і його учасники. Особливо хочеться відзначити, що в цей вечір на сцену виходили і радували своїми виступами артисти різного віку, і діти старалися не менш, ніж їх більш досвідчені дорослі колеги. Більш того, саме участь дітей у цьому концерті зробила його особливо зворушливим, теплим і по справжньому «домашнім».

концерт 2
За інформацією організаторів, під час концерту за рахунок донатів та в результаті благодійної лотереї та аукціону було зібрано 35460 гривень. Загальна сума збору, з урахуванням безготівкових переказів склала 63619 гривень.
Збір триває, оскільки на придбання необхідного обладнання потрібно 100 тисяч гривень. Всі хто бажає допомогти нашим захисникам можуть перерахувати гроші на банку Монобанка за посиланням
https://send.monobank.ua/jar/74y69LFX8m

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *