Екс-депутат від Кам’янського погрожує Путіну

І в Росії, і в Україні жваво обговорюють затримання одного з лідерів так званої «Русской весны» і ватажків «ДНР» Ігоря Гіркіна-Стрєлкова.
Зараз важко сказати, що стало справжньою причиною затримання. Бо ми майже зовсім нічого не знаємо ані про те, що відбувається за кремлівськими стінами, або – чи йдуть і як саме проходять таємні переговори між Росією та США, або ж – яку справжню мету ставили перед собою московські правителі, розпочинаючи криваву авантюру з вторгненням в Україну. Мабуть, якби були відомі відповіді на ці питання, тоді було б простіше розібратися, чому пан Гіркін загримів до буцегарні.
Свої «5 копійок» у обговорення теми Гіркіна вставив і колишній народний депутат від Дніпродзержинська (нині – Кам’янське) Олег Царьов, який зараз проживає у Росії.
Нагадаємо, Царьов був нардепом від Партії Регіонів і під час своїх каденцій в період з 2002 по 2014 роки поступово ставав все більше й більше проросійським. Згадайте його  висловлювання щодо «українських бандерівців-фашистів», єдність з «руським миром» тощо. Або ж те, що він привозив у Дніпро лідера проросійського руху «Український вибір», кума Путіна Медведчука разом з такими антиукраїнськими діячами РФ, як Рогозін і Глазьєв. В той же час Царьов мав на Дніпропетровщині досить серйозний бізнес: хлібзаводи у Дніпропетровську та Дніпродзержинську, паперову фабрику у Дніпрі, сільгосппідприємства в області. Був в його власності і «34 телеканал».
В 2013-1014 роках Царьов різко виступав проти Євромайдану, після втечі Януковича намагався балотуватись в президенти України, а потім виїхав до Росії. Там він був активним діячем «ДНР» і «ЛНР», навіть називав себе «спікером парламенту Новоросії».
Вже після російського вторгнення в Інтернеті з’явилось відео, на якому він каже, що разом з російською армією прибув кудись під Київ як «асвабадитель». Потім ще був його заклик до своїх колишніх однопартійців по Партії Регіонів Юрія та Олександра Вілкулів «здати» росіянам Кривий Ріг, у відповідь на що Вілкул-молодший послав Царьова вслід за російським кораблем.
І все частіше Царьов почав зазначати, що Путін неправильно веде політику щодо України, неправильно воює і що російська влада більше любить гроші, аніж свою країну. А після арешту Гіркіна екс-нардеп висловив не лише розчарування, а й погрози на адресу Путіна та його режиму.

гроза
Цікаво лише, чим Царьов, який переховується під прикриттям Путіна, може зашкодити останньому, якщо взявся погрожувати? Збере військо і вирушить в похід на Москву, як це вже робив Пригожин? Чи, може, втече на Захід і оголосить себе «опозицією Путіну», як, наприклад, Іларіонов? Погодьтеся, це малоймовірно. А те, що повернеться в Україну – це вже зовсім зі сфери фантастики. Хоча, як кажуть росіяни, «чем черт не шутит»…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *