Підприємців Дніпропетровщини запрошують заповнити «Анкету експортера»

Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону заповнити «Анкету експортера». На її основі розроблятиме промоційні матеріали для іноземних партнерів. Долучитися можуть експортоорієнтовані компанії. Ті, що планують вийти на закордонний ринок. А ще релокований бізнес. 

«Прагнемо допомогти підприємствам області розширити географію бізнесу та збільшити кількість експортних контрактів. Для цього збираємо інформацію про діяльність компаній. Узагальнимо усі «сильні» сторони та переваги», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Яна Худенко.

Промоційні матеріали поширюватимуть під час зустрічей з іноземними делегаціями, міжнародних форумів, офіційних візитів за кордон. Через українських дипломатів. Та надаватимуть на запит з боку іноземних кампаній та представництв.

«Анкету експортера» можна заповнити за посиланням. Дедлайн – 20 серпня.

Інформацію про підприємство слід надати українською та англійською мовами. Вказати кількість працівників, річний оборот, конкурентні переваги, виробничі потужності, наявність сертифікатів.

Не прийматимуть заявки від компаній, що надають консалтингові, маркетингові послуги. Від ФОПів, що здійснюють свою діяльність без торговельної марки чи визначеного брендування. Та від компаній, не зареєстрованих у Дніпропетровській області.

За додатковою інформацією звертайтеся на e-mail: [email protected].

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *