Які переваги та “побочки” цих горіхів, розповіли у виданні Financial Express.
Хоча волоські горіхи часто їдять як закуску, їх також можна додавати в салати, пасту, супи. Вони складаються на 65% із жиру і приблизно на 15% із білка.
У порції горіхів (30 г) міститься: 4,3 г білка; 3,9 г вуглеводів; 0,7 г цукру; 18,5 г жирів.
Літо - одне з найулюбленіших і водночас жарких пір року. Саме тоді кожен шукає охолодні…
"Укрзалізниця" не має наміру підвищувати тарифи на внутрішні пасажирські перевезення у 2024 році. Таким чином,…
В травні у представників чотирьох знаків Зодіаку виростуть крила. Вони зможуть підкорити цей світ і…
Про відключення повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…
Сьогодні вранці, 14 травня, небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про те, що у…
Ветерани та їхні рідні можуть приєднатися до програми мікрофінансування. Отримати кошти на придбання товарів та…