Каблучка на пальці може багато що розповісти про характер людини: як розшифрувати

Каблучки мають дуже важливе значення для енергетики людини. Насправді на якому пальці носити цю прикрасу ми обираємо не просто так. Такий вибір може багато що розповісти про особистість власника.

Про те, що каблучка на пальці може розповісти про характер людини – читайте в матеріалі Styler.

Великий палець

У стародавніх греків каблучка на великому пальці була пов’язана із силою та мужністю. На великому пальці каблучки дуже часто носять багаті та успішні люди. Вони за характером розумні, кмітливі, незалежні від думки інших та мають лідерські якості.

Вказівний

Зазвичай каблучки на вказівному пальці носять кар’єристи, духовно розвинені та розважливі люди. Дуже часто саме на вказівному пальці носять каблучку лідери думок та можновладці.

У цій історії все логічно: вказівний палець найбільш схильний до жестикуляції. Ми вказуємо цим пальцем, коли наказуємо або хочемо, щоб співрозмовник на щось звернув увагу.

Середній

Люди, які обирають цей палець для носіння аксесуара, як правило, самодостатні, дисципліновані, прагматичні, врівноважені та дуже відповідальні. На таких людей можна сміливо покластися в будь-яких питаннях, з ними можна поділитися сокровенним.

Вони завжди готові вислухати, проаналізувати почуте та дати свою обдуману та зважену пораду.

Безіменний

Носять каблучку на безіменному пальці не лише одружені. Ті люди, які прийняли рішення носити прикрасу на безіменному пальці – зазвичай мають складний характер. Вони інтроверти, досить закриті про себе дуже мало говорять.

Рішення надіти каблучку замість обручки говорить про те, що людина хоче здаватися наповненою та самодостатньою, хоча це не завжди так.

Мізинець

Дуже часто носять каблучку на мізинці люди, які нестандартно мислять, гарно говорять та є дуже кмітливими. Також вони дуже люблять бути в центрі уваги, фліртувати з іншими та брати участь в різних авантюрах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *