Пивоваров і Дорофєєва на київському вокзалі знялися у проморолику “Голосу країни”

Вже зовсім скоро на каналі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра європейського сезону музичного проєкту “Голос країни-13”.

Новий сезон сезон, що вийде вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант в усьому світв. Новий сезон “Голосу країни” знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях.

Вже два дні у Києві тривають знімання промо-ролику проєкту, в якому взяли участь тренери 13 сезону. У вівторок, 25 липня, у самому центрі столиці кияни могли побачити тренерку-переможницю 11 сезону “Голосу країни” DOROFEEVA, яка в стильному образі та з брендованою валізкою вирушала до залізничного вокзалу. За ідеєю творців відео, тренери зустрічаються на вокзалі та сідають у новий червоний потяг Укрзалізниці, брендований “Голосом країни”, аби вирушити на знімальний майданчик у Варшаві.

люди

Проєкт брендингу потягу реалізував телеканал “1+1 Україна”, “Голос країни” у співпраці з АТ “Укрзалізниця” та Port of Culture. Цікаво, що він вже днями вирушить у перший рейс Київ-Хелм, а розпочинати свою подорож пасажири будуть під саундтрек європейського сезону проєкту, який лунатиме на пероні вокзалу.

люди

“Цього року ми розширюємо межі проєкту і створюємо нові цікаві колаборації. Потяг до “Голосу країни” – одна із них. Під час наших марафонів “Save Ukraine” я познайомився з Катею Тейлор, і тоді ми захотіли створити щось особливе в рамках “Голосу країни”. Я вважаю, що українське мистецтво і сучасні художники повинні бути причетні до створення контенту. Цей потяг символізує єднання між Україною та Польщею, це наша подяка країні, яка простягнула руку допомоги та завжди і всебічно підтримує на шляху боротьби із російською агресією”, – сказав продюсер проєкту Володимир Завадюк.

мужчина
Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабний напад росії на Україну. А музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах символічно поєднують Україну із родиною європейських держав. Ілюстрацію до вагону створив відомий художник Олександр Грехов за сприяння Каті Тейлор – кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture.

мужчина

Вагон прикрашає головний слоган сезону: “Голос України звучить в Європі” українською та польською мовами, адже Польща – країна, у партнерстві з якою створюється сезон, та головний друг України, готовий підставити плече у потрібний момент. З першого дня повномасштабного вторгнення Польща надає всебічну підтримку українському народові. Цей сезон “Голосу країни” об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі.До того ж, цього року у “Голосу країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *