Негода в Кам’янському і Дніпрі – перші подробиці

Вчора увечері гроза та сильний дощ з градом накрили Дніпропетровщину. 
У Кам’янському випав град, у деяких місцях він пробив дахи будинків. На Соцмісті дахи зривало вітром, не було світла, у Карнаухівці падали дерева. Також на Соцмісті впало дерево і загородило в’їзд до лікарні, його прибрали рятувальники. Офіціальних повідомлень про наслідки негоди поки що немає.
А в Дніпрі, за даними соцмереж, сильний вітер позривав шифер з дахів, викорчував дерева та пошкодив автівки. В одному з районів міста дерево впало на балкон. На щастя, обійшлося без постраждалих. На лівобережній частині Дніпра дерево повалилося на кіоск з кавою. Біля Стадіону “Монтажник” стовбур дерева звалився на автівку, в якій перебували люди. Всі вони живі та здорові.
Біля новобудови на Калиновій вулиці вітром зірвало шматок даху, який просто впав на проїжджій частині та заблокував рух на двох смугах. Один з водіїв не розгубився. Він вийшов з автівки та відтягнув перешкоду на узбіччя.
Також через сильну зливу деякі вулиці Дніпра підтопило. Деякі машини застрягли. Очевидці припустили, що вода піднялася по коліна. Вони побоювалися, що баки для сміття може змити.
Повідомляється, що кількох районах міста були проблеми зі світлом. Негода обірвала лінії електропередач. Також побило фасади будинків. Окрім цього через повалені дерева та підтоплення на деяких вулицях було ускладенено рух.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *