Літаючи свині у Кам’янському – фото

Саме так можна пояснити кулінарну новинку, яка днями з’явилась в торгівельній мережі міста.
Мова йде про невелику упаковку, на якій написана назва продукту – «Свинячі крила». Вміст цієї упаковку – така собі нарізка зі свинячих вух, до речі, кажуть, дуже смачна. Але чому вуха виробник вирішив назвати саме крилами – то вже питання до нього.

свиня
Може, у когось дуже велика фантазія, і цей хтось нафантузав, що й свині можуть літати. А було б цікаво – від такого виду фауни Україні була б велика корить. Бо такі свині – це не лише м’ясо й сало, а ще й дуже ефективні бойові одиниці. Уявляєте – вони можуть зграєю полетіти у бік російських військ і випорожнити свої кишково-шлункові тракти прямісінько на голови москалів, після чого успішно повернутися на українські позиції. І тоді нам не потрібно буде чекати від НАТО літаків та дронів – у нас буде своя ефективна повітряна зброя. Відтепер, якщо треба бути показати споживачеві свіжіть сала або м’яса, скажуть не «ще вчора хрюкало», а «ще вчора літало».
У радянському мультику «Тайна третьей планеты» був епізод з незвичною твариною – літаючою коровою. Тоді герой, професійний пілот-космонавт, висловився: «Якщо корови будуть літати, мені в космосі робити нічого». До літаючих корів фантазія наших бізнесменів ще не дійшла, а от зі свинями вже й вийшло. Хоча б на упаковці товару.
Так що чекаємо подібних новинок нашої харчової індустрії. Про літаючих корів ми вже казали, цікаво, що ще придумають задля збільшення обсягів продаж?

А, і іще. Наші зоозахисники можуть подати в суд на виробника цієї продукції – адже знущається виробник над свинками, паплюжить їх природний вигляд…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *