Шановні ветерани! Дорогі земляки!

Звернення Кам’янського міського голови Андрія Білоусова до мешканців міста з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Шановні ветерани! Дорогі земляки!

Щороку 22 червня ми з болем у серці згадуємо наших співвітчизників, які постраждали від німецько-фашистських загарбників.
У неймовірній напрузі сил, ціною мільйонів життів наші героїчні діди та прадіди врешті здолали гітлерівську навалу. Пам’ять про їх подвиг житиме у віках.
Цього дня ми вшановуємо пам’ять всіх загиблих на фронтах і у концтаборах, тих, кого примусово вивезли для важкої праці, хто помер від ран і хвороб вже після війни. І низько схиляємось перед ветеранами, які сьогодні живуть поруч з нами. Дякуємо, дорогі наші, що вистояли, перемогли і врятували від поневолення рідну землю і увесь світ. Для нас ви – найкращий взірець мужності і справжнього патріотизму.
Події, які відбуваються на сході України протягом останніх років, довели, що у тільки єдності – наша сила. Так було під час війни із нацистськими загарбниками, так повинно бути і нині.
Від щирого серця бажаю усім кам’янчанам добра і злагоди, взаєморозуміння та поваги один до одного. І нехай на українській землі якомога швидше запанують мир, спокій і процвітання.

З повагою міський голова Андрій Білоусов

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *