Ліквідація негоди у Кам’янському триває

Про перебіг подій повідомив очільник міста Андрій Білоусов.

“Провів чергове засідання оперативного штабу з питань усунення наслідків негоди.

До ліквідації наслідків стихії залучили 76 одиниць спецтехніки («КамАЗи», автовишки, навантажувачі тощо), а також більше 250 працівників.
Роботи організовано по всіх напрямках. Соцмісто та «БАМ» вже в цілому з електрикою, є поодинокі випадки відключення. Енергетики сьогодні будуть працювати до упору, щоб відновити електропостачання мешканцям Карнаухівки. Завтра почнуть відпрацьовувати одиночні пориви. Без світла ще залишаються також селище Світле та радгосп «Дзержинець».
Всі світлофори працюють, окрім того, що на станції Запоріжжя-Кам’янське (Баглій). Також працюємо над відновленням зовнішнього освітлення.
До кінця дня відновимо рух трамваю №2. Відновлення руху трамваю №3 займе декілька днів, але за його маршрутом курсують автобуси.
Розчистили від повалених дерев усі вулиці, по яких рухається громадський транспорт. Чистимо всі зливоприймальні камери.
Розчищаємо від повалених дерев найбільш постраждалі території дитячих садочків, щоб у понеділок вони змогли почати працювати та приймати дітей.
Також допомагаємо мешканцям приватного сектору, у яких частково або повністю зірвало покрівлю. Через заявки, які вони подають головам вуличних комітетів, організували підвіз шиферу. Власники приватних будинків, у яких покрівля зруйнована повністю, можуть подати заявку вуличкому на виплату матеріальної допомоги від міської ради. Також забезпечуємо шифером деякі будинки ОСББ.
Працюватимемо всі вихідні, безперервно, щоб в найкоротший термін ліквідувати наслідки стихії. Всі повалені дерева та гілки будуть вивозитись, допоки все не приберемо. Тримаю ситуацію на контролі. Наступне засідання проведу завтра в другій половині дня.
Разом – ми сильні!” – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *