Спека пануватиме у Кам’янському протягом тижня

В Україні перший день серпня буде теплим. Температура повітря становитиме до +32°. Місцями – дощитиме. Не омине така “гаряча” доля і Кам’янське.

В областях буде мінлива хмарність. В більшості північних та центральних регіонах України, а також на Харківщині, Одещині та Миколаївщині – короткочасні дощі, а місцями ще й грози. На решті території країни опадів не буде.

Вночі температура повітря в Україні становитиме +13-18°. Вдень у більшості регіонів стовпчики термометрів піднімуться до +23-28°. На півдні та сході країни вдень повітря прогріється до +27-32°.

Прогноз погоди в Україні на 1 серпня / Фото: Укргідрометцентр

До Кам’янського після дощів та негоди, що накрили місто наприкінці минулого тижня, йде стрімке потепління, а до кінця тижня температурні показники битимуть рекорди.

Так, 1 та 2 серпня вдень повітря прогріється до +29 градусів, вночі прохолоднішатиме до +20 градусів. Протягом тижня триматиметься сонячна погода і спека наростатиме – +30 – +32 градуси.

У вихідні, 5 та 6 серпня, містянам доведеться ховатися від нестерпної задухи або вдома під кондиціонером, або у затінку біля водойми. У місті вдень повітря прогріється до + 34 – +35 градусів.

Проте наступний тиждень трохи знизить температурні оберти та принесе комфортні для останнього літнього місяця +28 градусів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *