Боксер з Кам’янського відкрив благодійний фонд

Наш земляк Олександр Захожий, єдиний український боксер, який виграв всі свої поєдинки професійному рингу, відкрив благодійний фонд свого імені для допомоги снайперам всіх бойових підрозділів ЗСУ.

захожий 1
Метою фонду є постійне забезпечення снайперів ЗСУ, НГУ та інших структур, які беруть безпосередню участь в бойових діях, сучасними високоточними снайперськими комплексами, найкращим тактичним одягом, оптичним та електронним обладнанням для підвищення їх ефективності у бойових умовах.
«Час неспинно й немилосердно йде, і ми стоїмо на передньому краї історії, де долі наших братів і сестер в Україні вирішуються кожної миті. Ми не можемо залишатися байдужими до жорстокої  реальності, яку вони переживають, і маємо зробити все можливе, щоб підтримати їх у боротьбі за свободу. Наш благодійний фонд спрямований на подолання перешкод та забезпечення українським збройним силам засобів, необхідних для успішного протистояння агресору. Ми збираємо кошти не тільки щоб надати технічне обладнання, але й дати надію та впевненість українським солдатам. Ми хочемо забезпечити їм перевагу, необхідну для відбиття ворожих атак і рятування життів українців» – підкреслює у своєму звернені Олександр Захожий
Олександр і інші працівники фонду закликають всіх небайдужих людей підтримати Їхню ініціативу будь–яким можливим засобом: зробивши грошовий внесок на офіційному сайті організації https://zakhozhyifoundation.org, надати необхідне спорядження, волонтерською роботою або поширенням інформації про діяльність фонду.
«Ми приділяємо особливу увагу допомозі військовослужбовцям, які з гідністю відстоюють свободу та незалежність нашої країни. Разом ми можемо надати їм необхідні ресурси та підтримку… Кожна куля, випущена нашими снайперами, втілює нашу надію на припинення ворожої агресії та відвоювання наших територій», – зазначається на офіційній сторінці фонду у соцмережах.
ДОВІДКА
Олександр Захожий український професійний боксер, що виступає з 2017 року у важкій ваговій категорії. Багаторазовий чемпіон світу та Європи з бойових мистецтв у аматорах. Свого часу був спаринг-партнером Володимиром Кличка.  Серед професійних боксерів чинний чемпіон Франкомовних країн за версією WBC Francophone у важкій вазі.
Єдиний український боксер-професіонал, який не має жодної поразки на професійному ринзі – в його активі 18 перемоги. Олександр Захожий займає 3-є місце серед українських боксерів важкої вагової категорії, а за рейтингами основних міжнародних боксерських організацій займає: 37-й рядок рейтингу WBC, — входячи до ТОП-60 кращих важкоатлетів усього світу.
Олександр є не лише видатним боксером, але й справжнім патріотом України. З самого початку війни, Олександр активно займався волонтерською діяльністю.

захожий 2
26 березня 2022 року, Олександр Захожий провів у німецькому Дортмунді благодійний бій. Усі кошти, зібрані в рамках цього поєдинку, було передано на підтримку України.

захожий фонд
За офіційною інформацією, підприємство БО «БФ ОЛЕКСАНДРА ЗАХОЖОГО» було зареєстровано 28.06.2023 року у Києві. Основний вид діяльності організації: 88.99 Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання, н.в.і.у.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *