Екс-кам’янчанин заявляє про політичне переслідування

Колишній нардеп з Кам’янського Віталій Купрій розповів про «наїзд» на нього з боку податкової інспекції і свою оцінку цих подій.

«Щось незрозуміле відбувається зі мною і моєю родиною. То на три місяці незаконно арештували пенсійний рахунок моєї матері. Ледве відбив юридично цю атаку. Тепер податкова описала все моє майно за вигадані борги!!!
Податкова Дніпропетровської області вислала мені вимогу сплатити приблизно 5 тисяч гривень податку за житлову нерухомість, якої у мене там НЕМАЄ від слова ВЗАГАЛІ. Разом з тим пред’явлена вимога сплатити за податок за магазин, який я вже сплатив оскільки володію ним з 2006 року.
Проте платити зайве не збираюсь і буду оскаржувати.
У цій ситуації мене дивує інше. Самі вигадали борги, моментально опис майна і його арешт у якості податкової застави. Вартість арештованого майна не співрозмірна із пред’явленою претензією. Ні мою позицію не почули, ні зв’язатись зі мною не захотіли. Все зробили заднім числом, постфактум.
Вважаю що це черговий крок переслідування мене як опозиційного політика і громадського діяча!!!», – пише Купрій у своєму фейсбуці.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *