Нові послуги Кам’янського ЦНАПу

Отримати водійські права та зареєструвати авто. Такі послуги доступні вже у семи ЦНАПах Дніпропетровщини. Сервіс працює у Кам’янському та Кривому Розі. А ще – Апостолівській, Слобожанській, Межівській, Томаківській і Миколаївській громадах, повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. 

«Розширюємо перелік послуг ЦНАП. У деяких офісахз’явилися принтери двостороннього друку SWIFTPRO. Вони для виготовлення водійських посвідчень та свідоцтв про реєстрацію, перереєстрацію та зняття з обліку авто. Процес займає лічені хвилини. Нещодавно сервіс працював лише уКам’янському та Кривому Розі. Віднині – вже у семи центрах надання адмінпослуг», – зазначив заступник начальника ОВА Іван Начовний.

Спеціальні принтери отримали від Мінекономіки. Загалом на Дніпропетровщині таких 11.

Нові автівки реєструють у Кривому Розі, Кам’янському, Апостолівській, Слобожанській, Межівській, Томаківській та Миколаївській громадах. Вживаний транспорт – лише у Кривому Розі та Кам’янському.

Скористатися послугами можна з вівторка по п’ятницю. Адміністратори ЦНАП працюють у єдиній електронній базі з сервісними центрами МВС. Тому субота, неділя та понеділок – вихідні.

При собі треба мати паспорт та карту платників податків. Для заміни водійського посвідчення – взяти стару версію документа. Для реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку авто – підготувати пакет документів. У ньому повинен бутиекспертний висновок про проходження технічного огляду.

До кінця року послуга з’явиться ще у чотирьох ЦНАПах Дніпропетровщини.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *