Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Кабачкові млинці з сиром

Сиркисломолочний, твердий сир та свіжий кріп – начинка, яка ідеально підходить для несолодких налисників. А якщо взяти в якості основи для цієї страви млинці з овочів, а не класичні, то вона вийде нереально поживною і смачною. У приготуванні такої закуски все досить просто. Розповідаємо, як посмажити рум’яні кабачкові млинці із сиром та зеленню.

Для приготування тіста вам знадобиться максимальна концентрація. Адже воно має бути трохи рідше, ніж на оладки. З густого тіста тонкі млинці посмажити ніяк не вийде.

Якщо шкірка кабачка вже досить груба, видаліть її перед початком приготування. Очистіть овоч і потім приступайте до його натирання на тертці. У цьому випадку млинці вийдуть максимально ніжними та смачними.

Складові
Кабачок 1 шт., Сир домашній 150 г, Твердий сир 150 г, Кріп 1 пуч., Сіль по смаку, Цибуля 1 шт., Яйце 2 шт., Пшеничне борошно 5 ст. л., Соняшникова олія 4 ст. л., Сметана 1 ст. л., Вода 3 ст. л.

Приготування
1. Ретельно промийте кабачок. Зріжте плодоніжку. Натріть овоч на середній тертці. Очистіть цибулю. Натріть її на дрібній тертці. Відіжміть кабачок, а потім з’єднайте його з цибулею в мисці.

2. Вбийте до овочів яйця. Влийте 2 ст. л. олії. Злегка присолити. Перемішайте всі інгредієнти до однорідності. В отриману масу влийте прохолодну воду. Поступово додайте пшеничне борошно. Замішайте однорідне тісто.

3. Приготуйте начинку. Натріть твердий сир на тертці. Додайте до нього сир середньої жирності. Промийте кріп та обсушіть його. Дрібно наріжте зелень. Всипте кріп до сирної маси.

4. Додайте до сиру із зеленню сметану та сіль за смаком. Перемішайте до однорідної маси.
5. Розігрійте сковороду із олією. Обсмажте на ній тонкі млинці з кабачкового тіста із двох сторін до рум’яності.

6. Викладіть на готові млинці по 1 ст. л. начинки. Скрутіть їх трубочкою або загорніть конвертиком. Обсмажте заготовки з млинців на олії з кожного боку до золотистості.

Радимо їсти кабачкові налисники, поки вони ще теплі. Хоча охолонути ця страва точно не встигне. Адже така смакота зникає зі столу зі швидкістю світла. Подайте млинці з кабачка зі сметаною, і за хвилину можете забирати порожні тарілки.

Олена

Recent Posts

Кам’янські черлідерки у складі збірної України виступлять на чемпіонаті Європи

Спортсменки з Кам'янського увійшли до складу юніорської збірної України з фрістайлу та джазу. Представниці Школи…

9 хв. ago

На Дніпропетровщині робітник детейлінг-центру на чужій автівці влетів у стовп

У вівторок, 18 листопада, у Кривому Розі на площі Визволення водій на автомобілі Skoda влетів…

9 хв. ago

Рецепт дня: Запечена картопля із сиром і беконом

Запечена картопля в духовці - це смачна і дуже проста страва. Потрібно підготувати продукти, помістити…

40 хв. ago

На Донеччині загинув захисник з Кам’янського

Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "7 травня в бою поблизу населеного пункту Володимирівка…

1 годину ago

Масштабна пожежа під Кам’янським: спалахнув житловий будинок

Вночі 19 листопада, на вулиці Тургенєва селища Мала Петриківка Дніпровського району, виникла пожежа. Горів житловий…

1 годину ago

Підлітків Кам`янського запрошують до конкурсу «16 днів – 16 кроків до світу без насильства»

Ювенальна поліція України оголосила старт Всеукраїнського інформаційно-просвітницького творчого конкурсу, який проводиться у межах щорічної акції…

1 годину ago