Вітаю з Днем молоді!

Молодь завжди відіграватиме значущу роль в житті нашого суспільства, як рушійна сила позитивних змін і перетворень та майбутнє нашої країни. Саме вам, сьогоднішнім школярам і студентам, молодим фахівцям, вирішувати, яким буде завтрашній день України.
В молоді роки весь світ відкритий, немов на долоні та будь-яка справа по плечу! Адже завзятість, бадьорість, рішучість, кмітливість та сміливість, які притаманні людині в молоді роки, надають можливість проходити крізь неприступні перешкоди.
Для країни важливо, щоб молодь мала активну життєву та соціальну позицію, вміла відстояти свої принципи і погляди, брала участь у волонтерських рухах. Отримання освіти та ставлення до обраної професії, самовдосконалення сприяють основою успішного життя та авторитету в майбутньому.
Держава має створити гідні умови для життя та розвитку молоді для їх подальшого щасливого життя. Ми прагнемо, аби молоді люди не бачили жахів війни, жили та працювали в рідній Україні.
Щиро бажаю, аби наша молодь повністю реалізувала свої найсміливіші плани та разом з ними втілилися в життя пріоритетні завдання України. Щастя, успіхів, любові і прекрасного настрою вам! Нехай завжди на вас чекає вдача та здійснюються ваші мрії! Зі святом!

Голова Кам’янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *