Categories: Це цікаво

Белла Хадід налякала фото під крапельницею та розповіла про боротьбу з важкою хворобою

Супермодель Белла Хадід після тривалого мовчання в Мережі налякала шанувальників світлинами з крапельницею у руці. 

Знаменитість поділилася кадрами з лікарні та домашнього лікування під час загострення важкої хвороби. Як розповіла Белла, вона вже 15 років бореться з хворобою Лайма, яку викликає укус певного виду кліщів.

Зараз взяла паузу у кар’єрі та вже протягом 100 днів проходить інтенсивне лікування. На певні процедур зірка їздить до лікарні, а вдома медсестра ставить їй крапельниці.

Белла Хадід / Фото: instagram.com/bellahadid
Белла Хадід / Фото: instagram.com/bellahadid

“Та маленька я, яка страждала, пишалася б дорослою мною за те, що я не здаюся. Я хочу сказати вам усім тільки одне: по-перше, зі мною все гаразд, і вам не варто турбуватися, а по-друге, я б нічого не змінила заради всього світу. Якби мені довелося пройти через усе це знову, щоб потрапити сюди, у момент, у якому я перебуваю зараз, з усіма вами, нарешті здоровою, я б зробила все це знову. Це зробило мене тією, ким я є сьогодні”, – поділилася Белла.

Белла Хадід / Фото: instagram.com/bellahadid
Белла Хадід / Фото: instagram.com/bellahadid

Як зізналася Хадід, за час хвороби були і позитивні моменти, адже вона змогла по-новому поглянути на життя та знайти нових друзів.

“Я так вдячна за життя і дивлюся на нього з іншого боку. Ці 100 з гаком днів лікування Лайма, хронічної хвороби, супутніх інфекцій, майже 15 років невидимих страждань, були варті того, якщо я зможу, з Божою допомогою, все життя бути собою, вперше в житті. Я постаралася вибрати найбільш позитивні фотографії, тому що, хоч би яким болючим не був цей досвід, зрештою він став найпросвітлішим у моєму житті, сповненим новими друзями, новими баченнями і новими думками”, – висловилася модель.

Белла Хадід / Фото: instagram.com/bellahadid
Белла Хадід / Фото: instagram.com/bellahadid

Модель подякувала усім своїм близьким, друзям, лікарям та шанувальникам за підтримку протягом важкої хвороби. Зірка пообіцяла повернутися до справи, як тільки в неї з’являться сили.

“Дякую за терпіння неймовірній компанії, в якій я працюю, моїм прихильникам і людям, які продовжували мене підтримувати. Моїм агентам Джилл і Джозефу за те, що захищали мене. Я люблю і ціную вас більше, ніж можу це висловити. Дякую моєму геніальному лікарю та її неймовірній команді медсестер. Я вас дуже сильно люблю! Я повернуся, коли буду готова. Я дуже за вами сумую. Я вас дуже сильно люблю”, – звернулася до підписників Хадід.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі 12-річна дівчина “накачалася” алкоголем і потрапила до лікарні

До однієї з лікарень Дніпра потрапила 12-річна дівчина, в якої виявили алкогольну інтоксикацію, передає "Відомо"…

13 години ago

У Кам’янському стартував довгостроковий творчий проєкт «АРТ-терапія – лікуємо мистецтвом» (відео)

На арт-заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Викладачі мистецьких шкіл міста, бібліотекарі, керівники творчих гуртків…

14 години ago

Мешканець Кам`янського району пограбував перехожого

У Верхівцеве поліцейські затримали 22-річного зловмисника, який пограбував перехожого. Під приводом надання допомоги підозрюваний викрав…

14 години ago

Братовбивство під Дніпром

У Нікополі поліцейські повідомили про підозру 37-річному нападнику, який побив рідного брата до смерті. Конфлікт…

14 години ago

Театр Кам’янського розігрує квитки

Театр ім. Лесі Українки розігрує два запрошення на дві персони кожне на оперету “ЛЕТЮЧА МИША”,…

15 години ago

Дніпропетровщину атакували дронами

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вчора до пізнього вечора російська армія била по…

15 години ago