У Кам’янському зіткнулися Opel та Citroën: водій одного з авто втік з місця аварії (відео)

Трапилася вона вчора близько 15-ї години на перехресті проспекту Аношкіна і вулиці УДА (колишньої Республіканської).

Там зіштовхнулись легкові автомобілі «Сітроєн» і «Опель». Водій «Сітроєну» зупинився перед червоним сигналом світлофора, а водій «Опеля», який рухався позаду, своєчасно на це не зреагував і зіткнувся з «французом». Постраждалих немає.
Цікаво, що після аварії «Опель» швидко поїхав з місця ДТП, лише згодом автомобіль знайшли покинутим у дворах, водій втік, його шукають поліцейські.

Взагалі, це перехрестя давно вважалось дуже небезпечним у Кам’янському. Нагадаємо, тут було насмерть збито машиною відому суддю Баглійського суду Валентину Тюлюнову, також тут під колеса потрапила молода жінка, яка від удару пролетіла кілька десятків метрів і, на жвль, не вижила. Минулого року тут було встановлено світлофор, що більше не допускати трагедій, але, як видно, навіть це не вирішило проблеми з водіями, які або не знають правила, або сідають за кермом в неадекватному стані. Чи був у такому стані водій «Опеля», – поки що невідомо. Але той факт, що він втік, багато про що говорить. Подробиці його пошуку поки що невідомі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *