У Кам’янському відбувся тренінг «Свій серед своїх»

У зв’язку з впровадженням комплексної послуги «Я – Ветеран», адміністратори Центру надання адміністративних послуг пройшли 2-денний тренінг «Свій серед своїх: прийняття військовослужбовців вдома» та отримали відповідні сертифікати. Про це повідомили у ЦНАПі Кам’янського.

Протягом тренінгу адміністратори отримали навички для роботи з ветеранами стосовно таких питань:
«Червоні лінії» у спілкуванні з військовослужбовцями.
Травму, бойовий стрес та ПТСР. Його розвиток та ознаки.
Особливості психології військовослужбовця.
Соціальні та психологічні механізми взаємодії з військовослужбовцями у громаді. Упередження, стереотипи у взаємодії з військовослужбовцями.
Особливості роботи з родинами військовослужбовців.
Мапування конфлікту.
Помилки підтримки.
Психологічна стійкість у спілкуванні з військовослужбовцями.

Навчання проходило в рамках проєкту «Діалог у Дії: Коло», спрямованого на згуртованість в громадах і зниження психологічної напруги серед населення. Тренеркою виступила Олена Копіна – з 2015 р. – медіаторка, фасилітаторка діалогів у вирішенні групових конфліктів, з 2016 р. ведуча тренерка проектів з реінтеграції ветеранів у громаду, психологиня у групах підтримки для родин військовослужбовців, навчається на другому ступені гештальт-інституту, пройшла навчання на спеціалізації «Військова психотерапія», мати військовослужбовця.
«Щиро вдячні за запрошення БФ «Карітас Кам’янське» та пані Олені за інформативний та такий важливий в умовах сьогодення тренінг. Ми завжди готові підвищувати рівень якості надання послуг та адаптувати отримані знання для більш продуктивного та комфортного ветеранам відвідування Центру надання адміністративних послуг», – йдеться в повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *