Центр молодіжних ініціатив Камʼянського отримав фінансову підтримку на реалізацію двох проєктів

З 31 липня по 4 серпня у м. Львів проходила молодіжна резиденція Банку ідей 3.0: MOLOмрій|MOLOdream. Учасниками резиденції були й представники команди Центру молодіжних ініціатив Камʼянського. 

На резиденцію були запрошені 20 команд із різних куточків України, які хочуть прокачувати себе для роботи у своїх громадах.

Протягом пʼяти днів учасники:

– народжували та змінювали свої ідеї, рефлексували, занурювалися у дизайн мислення;
– слухали про креатив, конфлікти й команду, працювали разом з менторами;
– обговорювали майбутнє України спільно з заступником міністра молоді та спорту;
– пітчили проєкти, що було напрацьовані командами протягом робочого тижня.

В кінці резиденції відбувся пітчинг, де всі команди змогли презентувати свої проєкти, що було розроблені протягом 5 днів. Всього 13 команд змогли отримати фінансову підтримку на реалізацію своїх проєктів, 2 проєкти з яких – це проєкти молоді Кам‘янського. Детальніше про них обіцяють повідомити згодом.

Резиденція молоді реалізовується МолоДвіжЦентром за інформаційної підтримки мережі молодіжних просторів ТВОРИ! в межах ініціативи UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення з визначення Індексу Благополуччя Молоді у містах України, за фінансування UNFPA та у рамках проєкту «EU4Recovery — розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Проєкт «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» впроваджує UNDP Ukraine / ПРООН в Україні із залученням UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та Структури ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *