До уваги кам’янчан: подорожчала реєстрація автомобілів

Вартість бланків під техпаспорт зросла до 405 грн, тому реєстрація чи перереєстрація транспортних засобів тепер становить майже 1000 грн.

Вартість державної реєстрації автомобілів, мототранспорту і причепів в Україні зросла. Це пов’язано з подорожчанням бланків для свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – їхня ціна зросла з 312 грн до 405 грн, повідомляє Головний сервісний центр МВС.

Головне

Тепер приблизна ціна реєстрації або перереєстрації транспортних засобів усіх категорій чи окремих агрегатів (з видачею номерного знака) становить 955 грн, ціна для мототранспорту – 727 грн, для причепів – 716 грн, для мопедів або окремих їх агрегатів становить – 698 грн.

“Подорожчання стосується лише випадків виготовлення свідоцтва про реєстрацію на фізичному бланку (пластикової картки), вартість отримання е-свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу не змінилася”, – пояснили у сервісному центрі.

Власник авто може відмовитися від пластикового техпаспорту та отримати лише електронний документ, який відображатиметься у “Дії”. У такому разі вартість бланку не сплачується.

Водночас, багато сервісних центрів ще видають свідоцтва про реєстрацію на старих бланках за тарифом 312 грн до вичерпання їх запасів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *