Кам’янчанам на замітку: як отримати ваучер на навчання від служби зайнятості

Однією із дієвих послуг, які надає служба зайнятості для підтримки конкурентоспроможності громадян на ринку праці, є видача ваучерів на навчання.

З початку року на Дніпропетровщині було видано 727 ваучерів за сприяння Державної служби зайнятості, серед яких – 110 для внутрішньо переміщених осіб.

З них на:

– здобуття освіти на базі вже існуючого освітнього рівня: «Автомобільний транспорт» (бакалавр), «Соціальне забезпечення» (магістр), «Геодезія та землеустрій» (бакалавр, молодший бакалавр);

– підготовку за іншою спеціальністю: психологія, менеджмент, соціальна робота;

– підвищення кваліфікації за спеціальністю «Медсестринство, молодший спеціаліст», “Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва”, “Кухар”;

– перепідготовку за робітничими професіями: кухар, електрогазозварник, верстатник широкого профілю, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій навантажувача, кухар, оператор котельні, кондитер та ін.

Ваучер на навчання можна отримати за 123 професіями та спеціальностями, будь то інформаційні технології, освіта, медицина, будівництво, соціальна робота, сільське господарство або будь-яка інша сфера, яка вас цікавить, самостійно обравши заклад освіти та форму навчання.

Докладніше про ваучер тут https://is.gd/6czbRh

Для отримання ваучера можна подати заявку онлайн або особисто звернутися в найближчий центр зайнятості.

Для отримання більш детальної інформації зверніться до Кам`янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул.Медична, 6, або за телефоном 0686840362.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *