Андрій Білоусов: «Я гордий тим, що у Кам’янському живе небайдужа молодь» (відео)

12 серпня в Україні відзначають День молоді. Влада Кам’янського завжди підтримує молодих людей та робить все, щоб молодь мала бажання розвиватися, творити, реалізовувати себе.

З нагоди свята управління молоді та спорту організувало тематичний захід, під час якого мер міста Андрій Білоусов  вручив нагороди найактивнішим молодим людям Кам’янського з різних сфер життєдіяльності, які своєю працею примножують славу рідного міста. Також відбулася церемонія нагородження переможців щорічного конкурсу «Молодіжний лідер Кам’янської міської територіальної громади».

«Я гордий тим, що у Кам’янському живе небайдужа молодь. Сильні й відважні, цілеспрямовані й креативні, розумні й талановиті. Ви захищаєте українську землю на полі бою, є рушійною силою важливих змін в суспільстві, прославляєте Україну своїми здобутками та досягненнями. Ви – майбутнє нашої держави. Бажаю нашій молоді наснаги, вільного польоту думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого вона прагне. Але найголовніше побажання – найскорішої перемоги. Спрямовуйте свою енергію на розбудову країни, на пошук власного шляху у житті. Натхнення вам та успіхів!» – сказав Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *