У Дніпрі чоловік вбив знайомого під час сварки

17 серпня близько 13-ї години на спецлінію 102 зателефонував мешканець Дніпра, який заявив, що хтось вбив його сусіда. Вбивство сталося в одному з будинків на вулиці Перемоги.

Про це повідомляє “Дніпро Оперативний”.

Патрульні одразу прибули на виклик та виявили на місці події скривавлене тіло 66-річного чоловіка, а також безлад у помешканні. На місці був присутній чоловік, який розповів, що вчора ввечері, 16 серпня, він та ще один знайомий перебували у загиблого у гостях та вживали алкоголь. Близько 20-ї години чоловік пішов додому, а наступного дня знайшов товариша мертвим.

За дві години патрульні виявили на проспекті Богдана Хмельницького громадянина, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, а також мав тілесні ушкодження. На його одязі правоохоронці помітили сліди бурого кольору, схожі на кров. Пояснити, за яких обставин він їх отримав, чоловік не зміг.

Його доставили на місце події, де сусіди загиблого підтвердили, що саме він вчора був у того у гостях і чули, що між ними відбувалася сварка. Затриманий підтвердив, що під час бійки завдав численних тілесних ушкоджень потерпілому. Чоловіка доставили до відділку поліції для з’ясування всіх обставин події.

скрин

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *