У Кам’янському розпочав роботу молодіжний форум

18 серпня у Кам’янському стартував молодіжний форум «МRPLS: МРІЯПОЛІС». У форумі беруть участь представники молодіжних організацій з Дніпропетровської, Полтавської та Донецької областей. Також до роботи форуму долучився заступник Міністра молоді та спорту України Владислав Яцук.

За дорученням міського голови Андрія Білоусова, учасників форуму привітала заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Світлана Колісніченко.

Як зазначають організатори, назва форуму «МRPLS: Мріяполіс» відображає трансформацію від попередньої назви молодіжного форуму «Мирополіс» і його основна мета – на тлі складних обставин сьогодення сприяти соціальній згуртованості молоді в громадах та залучити її до процесу відновлення українських міст та селищ.

Молодіжний форум «MRPLS: МРІЯПОЛІС» проводиться UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Проєкт «EU4Recovery -Розширення можливостей громад в Україні» впроваджує Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні із залученням Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Структури ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Цьогоріч форум проводиться на базі трьох громад: 18-19 серпня – Кам’янське, 21-22 серпня – Кременчук, 29-30 серпня – Ніжин

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *