Під Кам’янським бажаючим пропонують пожити у хлібних кіосках

Віднедавна на вулицях нашого міста стало менше кіосків-вагончиків хлібозаводу №1, з яких продавали хліб та різноманітні хлібобулочні вироби. 

Наш журналіст випадково дізнався, куди “відправились” принаймні два зниклих кіоски. Їх він побачив на популярному місті відпочинку у кам’янчан та мешканців Дніпропетровської області  – базі відпочинку “Афіни” на Блакитному озері. Колишні торгові точки “змінили профорієнтацію” і зараз використовуються у якості вагончиків, які здаються для проживання відпочиваючим.

афіни 1
Нам важко уявити наскільки комфортно можна відпочивати у цих апартаментах. Так, їх обладнали кондиціонерами, щоб боротись зі спекою, та все одно якось незвично усвідомлювати, що в них хтось живе. Особливо з урахуванням того, що рекламу хлібозаводу зі стін цих “житлових модулів” ніхто не прибрав. Можливо, після закінчення сезону відпочинку на Блакитному озері, вони знову повернуться на вулиці міста у якості точок продажу хліба.

афіни 2
Треба відзначити, що цього року, з урахуванням того, що через війну українці не мають змоги відпочивати на Чорному та Азовському морях, популярність бази відпочинку “Афіни” та інших платних пляжів на Блакитному озері значно виросла. Сюди їдуть відпочивати не тільки з Кам’янського, але й з Дніпра, та інших населених пунктів області. Щоб розмістити всіх бажаючих та задовольнити їх потреби, адміністраціям цих баз, ймовірно, доводиться приймати різні неординарні рішення. Як то пристосувати для проживання кіоски для продажу хліба.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *