Потап запрем’єрив пісню про вбиту росіянами дитину (відео)

Український репер та продюсер Потап представив нову ліричну композицію під назвою “Ренесанс”.

За словами Потапа, цей трек написаний за мотивами реальних історій, в ній лише змінені імена.

Репер розмірковує на тему того, яким буде покоління, що буде жити після війни. Покоління, яке Потап називає поколінням Ренесанс – це ті, хто відбудують Україну, зроблять її незалежною, сильною, квітучою та ще красивішою, ніж була до війни.

“В цій пісні я розказав дві історії. Це історія одного молодого солдата, який загинув на Херсонщині, і одної маленької дівчинки, яка втратила своє життя під час бомбардування. Це покоління, яке зараз всіма силами захищає Україну, виборює її право на існування та життя. Покоління, яке вистояло, а наступне покоління – це вже покоління Ренесанс. Діти, які побачили війну. Діти, які зроблять усе, для того щоб вирости справжніми українцями і побудувати справжню сильну і квітучу державу. Завдяки ним Україна оживе як Фенікс!” – прокоментував роботу виконавець.

Потап зазначив, що історії, про які йдеться в пісні, він знає особисто і почув їх, коли виступав на концертах для військових та зустрічався з батьками, які втратили своїх дітей.

Своєю чергою слухачі зізналися, що були приголомшені такою глибокою піснею Потапа і що вона викликала в них сильні емоції:

  • Наплакалась, сильна пісня, дякую
  • Розплакалась під час прослуховування, неймовірна робота
  • Мені сподобалося, відчувається шматочок душі у цій пісні
  • Дуже сильна та глибока пісня
  • Ви нарешті написали нормальний хіт
  • Пісня просто ножем по душі

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *