У Кам’янському пройшло чергове засідання виконкому

Про його перебіг повідомив мер Андрій Білоусов.

“23 серпня провели чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було включено 54 питання. На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали звіт директора департаменту фінансів міської ради Лариси Шевченко про підсумки виконання міського бюджету у І півріччі.

Відповідним рішенням виконавчий комітет затвердив формат проведення освітнього процесу в закладах освіти Кам’янського у прийдешньому навчальному році. Рішення про визначення формату навчального процесу в кожному окрему закладі приймалося на підставі висновків актів оцінки будівель, споруд, приміщень щодо можливостей їхнього використання для укриття та з врахуванням волевиявлення батьків здобувачів освіти щодо форми навчання.

Відповідним рішенням виконавчого комітету було визначено пільгові категорії дітей, які в наступному навчальному році будуть забезпечені безкоштовним харчуванням в закладах освіти. Так, безкоштовним харчування будуть забезпечені – діти-сироти; – діти, позбавлені батьківського піклування; – діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах; – діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; – діти з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів; – діти з числа осіб, визначених у статтях 10 та 10-1 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; – вихованці (учні) комунального закладу «Спеціальна школа «Гармонія» Кам’янської міської ради. Також одноразовим безкоштовним харчуванням будуть забезпечені діти учасників бойових дій, діти з багатодітних сімей, де виховується 3 та більше дітей, діти з інвалідністю та учні 1–4 класів.

Погодили розмір щомісячної батьківської плати за навчання в мистецьких школах громади на новий навчальний рік.

Узгодили встановлення на будівлі 7-го ліцею меморіальної дошки на честь Коваленка Дениса Геннадійовича, випускника цього навчального закладу, який загинув 22 квітня минулого року”, – йдеться у повідомленні.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *