У Кам’янському пішла з життя директор школи №6

Про це повідомила освітня спільнота міста.

“23 серпня пішла з життя Гладкова Алла Олексіївна. Яка перебувала на посаді директора середньої школи № 6 майже 30 років.

“Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани”.
Алла Олексіївна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.
Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Аллу Олексіївну— особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого директора, вчителя, хорошу колегу. Вона була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею.
Колектив гімназії 6 висловлює співчуття з приводу смерті, розділяє скорботу і біль рідних, друзів.
Світла пам’ять завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях. Схиляємо голови в скорботі разом із рідними, близькими, колегами, однодумцями і висловлюємо найщиріші слова співчуття родині”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *