Вітаю З Днем Конституції України!

Конституція України – основний закон нашої держави, який народжувався у багаторічній боротьбі народу,наполегливій праці та споконвічному прагненні свободи. Конституція, прийнята 28 червня 1996 року, стала головним стрижнем державності та надала поштовх продуктивному розвитку законодавства та всіх сфер громадського та суспільного життя України.
В Конституції зосереджено зібрання основних прав і свобод людини,що забезпечують шлях до життя в цивілізованому суспільстві та є важливими символами громадянської свідомості, державності та незалежності нашої держави.
Вільний громадянин – творець сучасного життя та суспільних відносин. Конституцію без перебільшення прийнято вважати шляхом розвитку держави – настільки велика його значущість в житті народу та новітній українській історії.
В цей день щиро бажаю всім успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть нам наснаги та професійних здобутків в процвітанніУкраїни. Від душі зичу міцного здоров’я, миру, щасливих років життя та благополуччя, звершення всіх планів заради майбутнього нашої Батьківщини!

Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *