Кам’янський тенісист став призером міжнародного турніру

З 23 по 24 серпня в селі Андріївка Львівської області відбувся традиційний міжнародний турнір з настільного тенісу на честь легендарного українського тенісиста Анатолія Строкатова.

Цей турнір став 13-м за свою історію і зібрав близько 300 спортсменів, повідомляє kamyanske.com.ua.

В категорії 2011-2012 років народження наш земляк, вихованець ДЮСШ№1 Юрій Люлька посів ІІ місце.

Кубок Анатолія Строкатова – традиційний міжнародний турнір, який проводиться Федерацією настільного тенісу у Львівській області під патронатом Національного Олімпійського комітету України. Турнір був заснований в 2009 році і на ньому також засновані призи особисто від Анатолія Строкатова. Кубок охоплює всі вікові категорії спортсменів, починаючи від міні-мінікадетів і закінчуючи ветеранами старше 65 років, у разі наявності необхідної кількості сильних гравців (майстрів спорту) проводиться VIP турнір.

Анатолій Строкатов – один з найбільш титулованих представників настільного тенісу України. У свій час він був другою ракеткою Європи та 5-ою у світі. Здобув найвищі результати серед чоловіків на європейських та світових змаганнях за всю історію настільного тенісу України. Щороку він приходить на турнір і спілкується з новим поколінням тенісистів. Зазначає, що його турнір допомагає розвиватись юним тенісистам. Адже ці змагання – найкращі тренування для маленьких дітей, які починають грати у настільний теніс, де вони розігрують тактичні схеми, набираються досвіду та майстерності.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *