У Кам’янському дівчата облаяли та знущалися з пораненого військового

У Кам’янському у ніч з 26 на 27 серпня стався конфлікт між пораненим військовослужбовцем Нацгвардії та двома дівчатами 17 та 19 років. Вони не тільки принижували військового, говорячи, що той “х***во захищає країну” і “мав померти під Бахмутом”. Молоді люди продовжили знущатися з чоловіка, оскільки він проходить реабілітацію та змушений спиратися на палицю. Відео швидко охопило соціальні мережі. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на соціальні мережі.

Як пояснив військовий, близько 1:30 ночі він вийшов на вулицю через галас, від якого прокинулася маленька дитина чоловіка. У той момент перед будинком у комендантську сиділи дві дівчини. Вони вживали алкоголь, і військовий зробив їм зауваження.

Юначкам це не сподобалося, і вони почали лаятися, принижувати чоловіка. У відповідь він сказав, що отримує лікування після поранення, і йому не цікаво з’ясовувати відносини. Одна з дівчат почала голосно принижувати військового через його фізичну ваду.

“Якийсь х***вий ти віськовий. Ти х***во захишаєш нашу країну…А ну, побіжи за нами, можеш побігти? Якось ти х***во рухаєшся. Поки ти добіжиш, я вже в Києві буду”, — вигукувала дівчина.

У пресслужбі поліції Кам’янського Інформатору прокоментували подію. Правоохоронці встановили особи дівчат. Відносно старшої 19-річної склали протокол по 173 статті Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Інша 17-річна дівчина після розповсюдження відео виїхала з міста. Однак її також притягнуть до відповідальності.

Крім того, після публікації відео військовому почали надходити повідомлення з різних акаунтів, що “йому місце в пакеті, а не в нашому місті”. Також з невідомого акаунта військовому написали, щоб той забрав заяву з поліції, бо “дівчатам проблеми не потрібні”.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *