До уваги жінок-підприємиць Кам’янського!

Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує про можливість прийняти участь у дводенному навчальному заході, що відбудеться 18-19 вересня в місті Дніпро, для жінок Дніпропетровського регіону, які бажають відкрити власну справу в сфері легкої промисловості.
Навчальний захід відбудеться за ініціативи Дніпропетровської обласної військової адміністрації у співпраці з БО “Всеукраїнський благодійний фонд “ГОРЄНІЄ” та за підтримки проєкту Уряду Канади “Підтримка економічного розвитку жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні” (SEW Ukraine).
Проєкт покликаний сприяти економічному благополуччу жінок, що належать до вразливих категорій населення, як то ВПО, жінки з інвалідністю та інші групи, та проживають в Дніпропетровській області.
Мета даного заходу – надати мотивованим жінкам розуміння щодо процесів бізнес планування та ціноутворення в сфері легкої промисловості,  а також розуміння процесів легалізації такої діяльності, шляхом створення суб’єктів господарювання та організації належного фінансовго обліку.
Навчальний захід пройде у двох форматах: 20 учасниць у форматі Офлайн; 20 учасниць у форматі Онлайн.
Участь безкоштовна.
За рахунок проєкту учасниці отримають роздаткові матеріали за тематикою заходу, буде забезпечено харчування (обід та кава-пауза). Для учасниць з віддалених територіальних громад буде забезпечено проживання та компенсація проїзду (автобус, потяг).
До участі запрошують зацікавлені представниці Кам’янської міської територіальної громади, а також представниці мікробізнесу в швейній галузі, які бажають систематизувати власний бізнес та потребують допомоги у бізнес-плануванні.
Для того, щоб отримати запрошення на навчальний захід, необхідно до 12 вересня 2023 року (включно) заповнити гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsyNhA4fQG_9uqScFXi_IcX7Fl7yS…  (онлайн реєстрація обов’язкова).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *