Categories: Це цікаво

Тарас Цимбалюк злився в палких обіймах зі співачкою в її новому кліпі (відео)

Співачка та блогерка Геля Зозуля в середині серпня спровокувала чутки про роман з українським актором Тарасом Цимбалюком, коли їх заскочили в обіймах.

Щоправда, тоді думки користувачів розділилися: одні були переконані, що між ними дійсно щось є, а інші впевнені, що Цимбалюк просто знявся у кліпі виконавиці. Другі мали рацію. Актор став головним героєм нової відеороботи артистки на трек Bavovna.

Тарас Цимбалюк та Геля Зозуля

У новій композиції Геля Зозуля співає про невгамовну любов. Текст треку в співачки народився досить швидко. Як артистка сама зізнавалась, вона написала його всього за 15 хвилин.

“Ідеї для пісень мені приходять “згори”. Я прибирала, і мені в голову прийшла фраза “а на серці в мене бавовна”. Всім українцям відоме походження цього мему, тож я вирішила використати його у своїй пісні, щоб зробити яскравий акцент. Тож я швидко записала спочатку ідею, потім накидала якесь аранжування, записала вокал. Музика — це не математика, тут немає формул, немає правил. Музика, як і будь-яка творчість, — це магія, в яку я вірю і віддаюсь їй повністю”, – зізналась артистка.

Тарас Цимбалюк та Геля Зозуля

Геля Зозуля вже й відзняла кліп. Знімання відбувалися на Житомирщині, творча група відтворила справжнє весілля. Окрім Цимбалюка Геля запросила своїх TikTok-колег. Так, ведучою імпровізованого весілля стала блогерка Світлана Цурпаленко, роль дружок зіграли Христина Руденко та Сніжана Цурпаленко. Режисером кліпу став Ілля Осядлий.

Загалом, Геля Зозуля не збирається зупинятися на досягнутому. Нині в артистки є аж цілих 70 текстів до майбутніх пісень, які вона планує реалізувати у творчості.

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині запрацювали безкоштовні точки доступу до інтернету, який працює без світла

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Знайти точки доступу до безкоштовного Wi-Fi тепер можна…

12 години ago

Кам’янське готується до чемпіонату міста з футзалу

У вівторок, 8 жовтня, у Кам'янському в приміщенні юнацької бібліотеки о 17.00 (проспект Шевченка) відбудеться…

13 години ago

На Дніпропетровщині “Волга” врізалась у відбійник та вилетіла в кювет

3 жовтня у Новомосковському районі сталася ДТП. “Волга” вдарилась у відбійник та вилетіла в кювет.…

14 години ago

Під Дніпром судитимуть любителя комунізму

Правоохоронці Кривого Рогу скерували до суду обвинувальний акт відносно містянина, який поширював комуністичну символіку. Протягом…

15 години ago

Вночі ворог бив по Дніпропетровщині

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Майже до опівночі ворог продовжував бити по Нікопольщині.…

16 години ago

У Кам’янському спокійна ніч

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у місті минула без…

16 години ago