На Дніпропетровщині поліцейські затримали наркозбувачку

За збут психотропних речовин поліцейські Новомосковська затримали місцеву жительку. Жінку викрили під час передачі «товару» з рук в руки та отримання грошей.

29 серпня працівники кримінальної поліції та слідчого відділу Новомосковського районного відділу поліції задокументували злочинну діяльність 44-річної підозрюваної у збуті наркотиків на території міста Новомосковська та району. Остання передала покупцю один сліп-пакет із речовиною кристалічного походження білого кольору та отримала за це грошові кошти.

30 серпня під час обшуку за місцем мешкання фігурантки правоохоронці виявили пластикову ємність із аналогічною речовиною, 4 вже розфасовані сліп-пакети, електронні ваги та гроші, як в національній так і в іноземній валюті. Після проведення обшуку зловмисницю було затримано у порядку ст.208 КПК України.

За висновками Дніпропетровського НДЕКЦ, вилучена речовина – це психотропна речовина, обіг якої обмежено – метамфетамін.

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України. На теперішній час вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Слідство триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *