Перший раз у перший клас з подарунками від Метінвесту (відео)

Метінвест привітав з 1 вересня першокласників – дітей працівників Каметсталі та підготував для них приємні і корисні подарунки. Генеральний директор підприємства Олександр Третьяков та директор з персоналу та соціальних питань Іван Голтвенко вручили дітям набори канцелярського приладдя – усе, що може знадобитись на початку нелегкого шкільного шляху.

Також дітки поспілкувалися з ведучими заходу та розповіли їм, ким вони прагнуть стати в дорослому житті. Дехто бачить себе у майбутньому ветеринаром, дехто – будівельником, поліцейським або продавцем дорогих авто. Проте найбільшу популярність в малечі здобула професія машиніста на виробництві.

Марина Ачкасова – дружина співробітника Каметсталі, який сьогодні боронить Україну у лавах ЗСУ:

– Я від щирого серця вдячна організаторам заходу за чудовий настрій, позитивні емоції та радісні посмішки, якими сьогодні засвітилися обличчя дітей. Величезне спасибі Метінвесту, який надав необхідне шкільне приладдя, в наш нелегкий час це неабияка допомога нашій родині.

Сергій Кліценко, начальник дільниці вісепрокатного та шаропрокатних станів прокатного цеху:

– Дуже чудові, гарні подарунки, велика вдячність компанії. Нехай збудеться, що побажали нашим дітям сьогодні і, головне, мирного неба над головою нам усім!
Відео дивіться тут:
https://www.facebook.com/kametstal/videos/645263390709439/

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *