Нову гру Mortal Kombat 1 анонсували епічним роликом (відео)

Якщо ви пам’ятаєте часи першої частини Mortal Kombat або бачили стару версію ролика на YouTube, знаєте про оригінальний трейлер Mortal Kombat 1993 року. У ньому натовп бігав містом, кричачи “Mortal Kombat!”, щоб привернути увагу до файтингу. Тепер цей ролик був переосмислений як трейлер Mortal Kombat 1, де в головній ролі виступив колишній рестлер і актор Дейв Батіста.

“Я ясно пам’ятаю оригінальний рекламний ролик Mortal Monday, особливо його знаменитий крик,” – сказав Батіста, згадуючи минулі часи.

Новий трейлер, очевидно, має більший бюджет. Зйомки в різних локаціях, вид зверху та багато іншого показують, як люди кидають все і біжать на вулицю, приєднуючись до натовпу шанувальників Kombat.

Тим часом Батиста читає монолог про нові союзи та нову еру. Хоча, можливо, було б краще, якби він розповів про те, що Mortal Kombat 1 має аудіо-оповідання про кожного фаталіті.

Mortal Kombat 1 виходить на PC та консолях 14 вересня. Це вже 12 гра в серії Mortal Kombat, фактично м’який ребут. Вона приносить багато нововведень, які були так необхідні серії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *