Дмитро Монатік випускає свою першу авторську книгу

Дмитро Монатік – відомий український артист, життя якого дуже сильно цікавить українську аудиторію. Адже чоловік має неабиякий талант і любов до справи всього свого життя. А це завжди помітно.

Монатік не вміє приховувати свої почуття, які завжди викладає у свої тексти, що зачіпають і серце і душу, адже вони бувають і ліричними й щирими та серйозними та веселими. Його творчість різна, але в будь-якому прояві це є чудовим прикладом того, наскільки професійно можна викладати свої почуття та думки.

Дмитро завжди був одним з найцікавіших артистів української естради, адже його стиль є насправді унікальним та різноманітним. Він ніколи не стоїть на місці, він завжди розвивається і завжди хоче дивувати своїх прихильників новими досягненнями у творчості та новими напрямами.

Монатік любить кидати собі виклики, адже це допомагає йому триматися у тонусі і завжди бути у рахунку найкращих артистів сучасної української естради. Але Дмитро вміє дивувати не лише своїми піснями, а ще й іншими творчими здібностями. Наприклад, днями чоловік вирішив розповісти про свої плани на письменство.

Виявляється Монатік написав авторську книгу. Сам артист ніколи про це не розповідав і навіть не натякав. Про це загадково розповів власник книгарні “Readeat”, яка днями відкрилась у Києві. Також ця інформація є у піар-служби артиста –  це буде інтерактивна віршована книга, яка вийде восени у “Книголаві”. Враховуючи популярність пісень артиста серед дітей, шалений успіх гарантовано. Взагалі, за кордоном це дуже часта історія, коли артисти пишуть дитячі книжки. Наприклад, Мадонна випустила свою книгу. А от серед українських знаменитостей дитячу книгу ще випускав телеведучий Сергій Лиховида. А також Фоззі й Ольга Фреймут.

Як стало відомо, ще до початку повномасштабного вторгнення співак разом із популярним видавництвом “Книголав” розпочав роботу над створенням великої інтерактивної дитячої “Книги мрій”. Розробку було призупинено на деякий час, зі зрозумілих причин, але у травні 2022 року артист і видавництво змогли відновити роботу над книгою. Головна ідея цього видання, як сенс всієї творчості співака — Мріяти не шкідливо.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *